sábado, 29 de noviembre de 2008

El Govern del PP tanca TV3 al País Valencià

e-Notícies
El Govern del PP dirigit per Francisco Camps ha tancat els repetidors de TV3 al País Valencià. L'Executiu català ha emès un comunicat en el qual "lamenta i rebutja la nova acció de tancament de repetidors del senyal de TVC per part del Govern valencià", alhora que critica "l'actitud dilatòria del Govern espanyol" en l'acord de reciprocitat televisiva. L'Executiu de José Montilla ha indicat que "malgrat l’empara judicial esgrimida, la mesura ignora i perjudica el procés d’acord establert entre ambdós governs per tal d’assolir la reciprocitat televisiva dels respectius canals públics".

El Govern català rebutja que el retard de Madrid en l'aprovació del decret de reciprocitat (TV3 i Canal 9) sigui imputable a la Generalitat. "En cap cas, el retard per part del Govern de l’Estat en l’aprovació del reial decret que permet la reciprocitat pot imputar-se al Govern de Catalunya, que ha complert escrupolosament tots els compromisos adquirits", ha assenyalat en el seu comunicat.

L'Executiu català ha afegit que "el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació va obtenir el mes d’abril de 2007 el compromís del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio d’elaborar un reial decret que fes viable tècnicament la reciprocitat televisiva. El Ministerio va enllestir aquest reial decret el febrer de 2008 i des de llavors es troba pendent d’aprovació per part del Consejo de Ministros. El Govern de Catalunya entén que no hi ha cap raó que justifiqui un retard que perjudica greument el desplegament de les televisions públiques valenciana i catalana i, per aquesta raó, reclama l’aprovació immediata del reial decret".

1 comentario:

Alicia dijo...

ENTRA AL NOSTRE BLOGG: http://impactoviladecans.blogspot.com.es/

AYÚDANOS SÓLO ES UN SEGUNDO!

El grupo IMPACTO de Viladecans se encuentra entre los primeros puestos del ranking del concurso de Coreos Batidos Puleva que organiza Disney Channel y para seguir entre ellos necesitaremos tu ayuda.

Entra http://www.youtube.com/watch?v=O5sMxj-sNrQ

visualiza el vídeo tantas veces como quieras

Cada vez que lo veas nos sumará un voto.